Žichlínek - Dlouhoňovice 1:2

10.04.2011 20:19

Tak jsme i přes nepřízeň počasí a rozhodčího vyhráli. Bylo to tedy o prsa, ale to je jedno. Výsledek platí. Odbornější výklad bude doplněn.

                                                                                                                                                        David Silber

A zde sofistikovanější výklad.

Do utkání jsme vstupovali s tím, že to nebude od rozhodčího moc korektní, ale to co se dělo nečekal nikdo. Žichlínek hrál první půli po větru a herně nás přehrál. Vyhrál poločas 1:0. I druhou půli začali domácí lépe a zatlačili nás. Branku ale nedali.
Při průniku J. PLÍVY došlo k faulu v pokutovém území a po hvizdu rozhodčího každý myslel na penaltu. Ale kopal se jen přímý kop o 10 metrů dál. Prý byla ponechána výhoda a kopal se první zákrok. Netrvalo dlouho a my se dočkali očekávaného gólu, když se po zpětné přihrávce MIKYSKY trefil M. VÁCLAVEK. Všichni jsme se radovali, ale bohužel se nerozehrávalo na půlce. Gól nebyl uznán,protože někdo od nás prý mluvil sprostě. Ale nakonec jsme Žichlínek porazili 2:1, když se tefili T. VÍŠA a krásnou střelou M. VÁCLAVEK. Bohužel jsme dohrávali v deseti."Exelentní výkon" rozhodčího pochválil M. Musil a viděl červenou kartu. Důležité jsou 3 body a ty jsou doma.

                                                                                                               Zdenda Kořínek

Zpět