RUDOLTICE - DLOUHOŇOVICE 2:1

15.08.2009 19:00

K prvnímu zápasu sezony jsme cestovali k favoritovi soutěže do Rudoltic. Nastoupili jsme v okleštěné sestavě. Chyběli nám hráči z různých důvodů - Peřina, M.Musil, Pleva, Mikyska, Machovič, Václavík, Víša. Velký dík všem, kteří se zápasu zůčastnili, ale hlavně nestorovi Dlouhoňovického fotbalu Vláďovi Markovi, že nastoupil do hry a Pepovi Mikulášovi za jeho comeback.

Průběh utkání byl stanoven okleštěnou sestavou, kde do zápasu zasáhli i tři naši brankáři. Domácí měli územní převahu 85. minut zápasu, kterou dokázali během 2.minut gólově potvrdit v 75. a 77. minutě. Na to jsme reagovali rošádou v sestavě, která se realizovala na posledních 5. minut zápasu. Nejprve snížil Kočajda na 2:1. Po vyšachování obrany Rudoltic skóroval do prázdné brány. Mohli jsme vyrovnat, ale svoje šance nevyužili v 88. minutě Macháček a v zápětí Drhlík. Hrálo se slušně za velkého vedra, korektní prostředí, do toho zapadnul i velmi slušným výkonem rozhodčí Šejna. Domácí si tři body zasloužili a přejeme jim další sportovní úspěchy.

K přístupu na fotbalová střetnutí: Někteří hráči Dlouhoňovic by si měli uvědomit, že reprezentují obec + sebe samého a podle toho by se měli chovat.

 Napsal Š. ŠVEC - PIŠTA, překlad do čestiny a redakční úprava D.Silber.

 

 

SESTAVA

MACHÁČEK

MUSIL L.

ČERNOCH        JAKUBEC        VÍTEK

KOČAJDA        MIKULÁŠ        DRHLÍK

MAREK

HUBÁLEK        KAŠKA

 

Náhradníci: VRBA, KOŘÍNEK

Trenér: Š. ŠVEC

Vedoucí mužstva: MACHOVIČ

Zpět