DOLNÍ TŘEŠŇOVEC - DLOUHOŇOVICE 3:1

18.10.2010 09:10

Ták, poslední zápas podzimu se nám nepovedl. Né, že bychom hráli nějak úplně špatně, ale dle hesla, nedáš dostaneš, jsme promarnili hodně šancí a tím i zápas. Domácí se dostali do vedení první. Jarda Macháček dorovnával. A pak už nic. Asi z kluků vyprchal fotbalový duch a chuť. On za to trochu, možná více mohl rozhodčí, který pískal úplně hrozně. Bohužel Oražáda ( jak jsem si ho soukromě pojmenoval ), to svým výkonem klukům hodně stěžoval a oni i když věděli jakej je, tak mu na to pokaždé skočili, jak vosa na med. Špatná komunikace mezi brankářem a obranou byla příčinou minimálně jedno gólu, možná dvou, ale to ať posoudí odborníci.

Neodborný komentář fotograf David Silber.

P.s.: Odborný komentář dodám, po tom, co mi ho dodají odborníci.

Slovo odborníka:

  Po první půli stav nerozhodnutý, protože se oběma týmům nepodařilo překonat brankáře. Nejblíže tomu byl Jan Třináctý, když jeho střela skončila na tyči. Předvedli jsme dobrý výkon a věřili ve vítězství.
 Druhá půle pro nás začala dobře. Náš velký nápor zatlačil soupeře na jeho polovinu. Jenže špatný odkop od naší brány a prohráváme 1:0. Na 1:1 snížil, po individuální akci, Jarda Macháček. Zdálo se, že bychom mohli otočit. Ale stal se opak. Po vhozeném autu, který odporoval pravidlům, jsme během čekání na hvizd hlavního rozhodčího inkasovali gól a rázem to bylo 2:1 pro soupeře. V závěru se zranil Ondra Hubálek a my hráli vabank. V poslední minutě opět udeřil soupeř a zvýšil na 3:1.
  Smutek střídal rozčílení, ale bohužel i přes veliké nasazení a snahu, jsme odjížděli bez bodu. Potvrdilo se, že se hraje na góly a ne na krásu.

Zdenda Kořínek.
 

Zpět