DLOUHOŇOVICE - HELVÍKOVICE 3:3

23.08.2009 18:31

 Tak na druhý zápas nám vyšlo derby s Helvíkovicemi. Do zápasu jsme vstoupili s elánem, který nám vydržel cca 10 minut. Potom už byla vidět herní převaha soupeře, která byla zakončena prvním gólem Helvíkovic. V druhé půli zápasu jsme vyrovnali a hned zase inkasovali. Tato přetahovaná byla ukončena penaltou, kterou kopal Pepa Kočajda a ze které padl třetí vyrovnávací gól. Pak nastala fotbalová fraška, plná zbytečných faulů na obou stranách, na které se podepsal otřesný výkon rozhodčího.

 Výkon domácích byl naprosto nepřesvědčivej, bezduché ploužení po hřišti, bez jakékoli tvorby hry. No prostě hrůza. Výmluvy, že je málo hráčů neberu. Nebylo totiž vydět, že by v tom bylo srdíčko. A to mě velice mrzí.

 Velmi příjemně jsem byl překvapen, když nastoupil Vláďa Marek, který se s pozice trenéra přesunul do pozice hráče. Ač stará garda, tak se mi líbilo jeho zpracování míče, přehled na hřišti, no prostě jeho celkový projev. Kdyby se i ostatní inspirovali a hráli s tímto přístupem, tak nemusíme řešit, že je nás málo.

 Závěrem bych rád řekl, že bod je dobrej, ale není zaslouženej. Možná se mnou nebudou Dlouhoňováci souhlasit, ale takhle jsem viděl zápas Dlouhoňovice - Helvíkovice.

                                                                                                                                                                       Váš fotograf David.

Zpět